Sunergy

Hoge prestatie pyrolytische coating, met een laag van metaaloxyden die aangebracht wordt dankzij de CVD-technologie (Chemical Vapor Deposition). Met deze technologie worden continu perfect uniforme laagjes metaaloxiden aangebracht dankzij de reactie van een gas op de glasstrook. Deze operatie wordt uitgevoerd op een glas met een hoge temperatuur, waarna het gas in contact treedt met het glas en hierop een harde coating vormt, die pyrolytisch wordt genoemd. Zonwerend glas, zeer goede bescherming tegen de warmte van de zon. Low-e glas, versterkt de thermische isolatie. Neutraal glas want wijzigt de doorgelaten kleuren niet. Weinig reflecterend, met een gewoon glas vergelijkbaar reflectieniveau. Verkrijgbaar op drie floatkleuren : blank, groen en azur (lichtblauw).

Het eerste glas op de markt met pyrolytiche coating die tegelijkertijd low-e en zonwerende eigenschappen aanbiedt. Buitengewone harde coating (tegen weersomstandigheden, vervuiling). Bijzonder goed geschikt is voor vervoer, manipulaties en behandelingen (snijden, harden, voorzien van lagen, assemblage?) dankzij de pyrolytische coating. Overeenstemmend met de huidige smaken op het gebied van architectuur : neutraal glas (wijzigt de doorgelaten kleuren niet) en weinig reflecterend (met een gewoon glas vergelijkbaar reflectieniveau). Hoge selectiviteit (verhouding tussen lichtdoorlaat en de zontoetredingsfactor). Combinatie van verschillende architecturale structuren mogelijk (gebogen glas, vliesgevels?) met hetzelfde aspect voor het hele gebouw.

Sunergy is te gebruiken voor:

Huizen, gebouwen, atriums, structurele glasgevels.

Technische specificaties Sunergy:

Zontoetredingsfactor tot 42% in enkel blad. Zontoetredingsfactor tot 31% en selectiviteit tot 1.6 in hoog-rendement dubbele beglazing (combinatie met Planibel Top N) U-waarde van 1.8 in gewone dubbele beglazing en tot 1.1 W/m2.K in hoog-rendement dubbele beglazing (combinatie met Planibel Top N). Lichtreflectie rond 10%. Alle Glaverbel isolerende beglazingen voldoen aan de internationale certificatienormen (Belgi??, Duitsland, Frankrijk, Nederland, enz.). Combinaties in ????n en dezelfde dubbele beglazing met thermisch isolerend hoog rendements glas, geluidwerend glas, veiligheidsglas.