Thermobel / Thermoplus met kruisroeden

Decoratieve thermisch isolerende beglazing bestaande uit twee bladen blank Planibel floatglas, met een kruiskozijn bevestigd in de dubbele beglazing.

Spouw tussen de glasbladen strak gehouden met een metalen afstandshouder met daarin een droogmiddel, en een dubbele hermetische organische voeg. Spouw gevuld met droge lucht. Bij de Thermoplus versie voor thermische isolatie met hoog rendement heeft het binnenste glasblad een dubbele blanke, transparante warmtereflecterende metaallaag in positie 3. Verschillende typen kruiskozijnen kunnen in de dubbele beglaasde eenheid worden geplaatst. De voorgevormde metalen secties waaruit deze kruiskozijnen bestaan, worden beschilderd en vervolgens in de oven verhit.

Esthetische en betaalbare oplossing om het effect te creëren van kleine raampjes in (landelijke) woningen, villa’s en landhuizen. Eenvoudig te reinigen en te onderhouden: niet nodig om de kruiskozijnen te reinigen of opnieuw te schilderen. Verschillende breedtes van kruiskozijnen verkrijgbaar: 8 mm, 18 mm, 26 mm (M8, M18, M26). Tevens verkrijgbaar als kruiskozijn met omtrekprofiel (MP18). Uiteenlopende vormen van secties: vierkant, rechthoekig, ovaal, trapezo??de, driehoekig. Vele kleuren, ook houtpatronen. Warmtecomfort: geen koude muur effect in de kamer. Thermobel met kruiskozijnen: warmtebesparing van 50% en meer in vergelijking met enkel glas. Thermoplus met kruiskozijnen: warmtebesparing tot 76% in vergelijking met enkelglas.

Thermobel / Thermoplus met kruisroeden is te gebruiken voor:

Huizen, gebouwen, villa’s, landhuizen, landelijke woningen. Combinaties in ????n en dezelfde dubbele beglazing met geluidwerend en/of veiligheidsglas mogelijk.

Technische specificaties Thermobel / Thermoplus met kruisroeden:

Thermobel met kruiskozijnen: k-waarde (U-waarde) 2,8 W/m2.K (afstandshouder 15 mm). Thermoplus met kruiskozijnen: k-waarde, U-waarde 1,6 W/m2.K (afstandshouder 15 mm). Alle Glaverbel isolerende beglazingen voldoen aan de internationale normen inzake kwaliteitscertificatie (Belgi??, Duitsland, Frankrijk, Nederland, enz.).