Glamatt

Wanneer voor een inlijsting gewoon glas wordt gebruikt, is het altijd wat moeilijk het ingelijste voorwerp te zien, vanwege de schittering van weerspiegelde lichtbronnen in de omgeving.

Dit ongemak verdwijnt wanneer men Glamatt gebruikt, een niet-schitterend glas dat wordt verkregen via een proces van glaswalsing.

Glamatt behoudt de volle pracht van de beelden doordat het via een diffuse reflectie de negatieve effecten van invallend licht beperkt. Glamatt biedt een perfecte bescherming voor alle geprinte documenten. Glamatt is eenvoudig te snijden en te reinigen en bovendien sterk krasbestendig. Bij de fabricage van Glamatt wordt ieder gebruik van zuren vermeden zodat het eindproduct tevens milieuvriendelijker is.

Glamatt is te gebruiken voor:

Glamatt niet-schitterend glas wordt gebruikt bij ingelijste werken, wanneer er een speciale noodzaak bestaat om het zicht van een voorwerp achter een beschermend glas te verbeteren. Het biedt een doeltreffende bescherming voor: foto’s, posters, reproducties, gravures advertenties en andere reclamedocumenten kaarten, diploma’s, certificaten.

Technische specificaties Glamatt:

Dikte : 1,85 en 2,1 mm Afmetingen: DLF 254 x 156 cm Standaardafmetingen 156 x 127 cm, 156 x 102 cm en 156 x 84 cm Gesneden afmetingen : typische afmetingen fotolijsten, geslepen randen mogelijk.