Mirox new generation

Blank of gekleurd floatglas van hoge kwaliteit met zilverlaag aan een zijde van het glas om een lichtreflectie van meer dan 92 % te verkrijgen.

De zilverlaag ontvangt een speciale behandeling, en wordt vervolgens beschermd door twee verschillende lagen van een speciale beschermende verf. Mirox New Generation Ecological koper- en loodvrije spiegels worden vervaardigd volgens een nieuw revolutionair proces dat ontwikkeld en gepatenteerd werd door Glaverbel.

Eliminatie van de koperlaag die vroeger werd gebruikt om de zilverlaag te beschermen (in plaats hiervan wordt nu de zilverlaag zelf behandeld). Bovendien is het lood verwijderd dat vroeger werd gebruikt in de beschermende verflagen (beperking tot minder dan 0,2 %). Hoger kwaliteit dan traditionele spiegels: -Onvergelijkbare weerstand tegen vochtigheid (zout en andere atmosferische elementen). In ISO standaardtesten voor versnelde veroudering is de MNGE spiegel 3 keer meer bestendig dan traditionele spiegels. – Tot 7 keer meer bestendig dan traditionele spiegels tegen bijtende bestanddelen zoals ammoniak en cosmetische sprays (haarsprays, deodoranten, enz.) -Compatibel met een breed gamma plaatsingslijmen die met traditionele spiegels niet gebruikt mogen worden. buitengewone bestendigheid tegen randcorrosie en afschilferend verf omwille van randafwerking. Geen wolken (in de traditionele spiegels, te wijten aan de corrosie van de kopercoating). Milieuvoordelen: Geen lozingen van koper en lood in het afvalwater. Extreem beperkte ammoniaklozing. Geen sporen van koper of lood als gevolg van verdere behandelingen of bewerkingen. Verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren: blank, grijs, brons, groen en blauw. Ruime keuze aan afmetingen (tot 6000 x 3210 mm) en diktes (tot hooguit 1 mm). Esthetiek en decoratie: vergroot de indruk van licht en ruimte in klassieke en moderne interieurs. Eenvoudig te reinigen. Service van hoge kwaliteit. Uitstekende waar voor uw geld. Wereldwijde referentie voor kwaliteit in spiegels. Tevens verkrijgbaar in verschillende speciale versies: veiligheid, gelaagd en anti-corrosie, gelaagd en dubbelzijdig, toepassingen in sanitair, versie met witte rugzijde.

Mirox new generation is te gebruiken voor:

Decoratie en design in alle particuliere en openbare gebouwen. Muren, scheidingswanden, zuilen, deuren, kasten, kledingkasten, displays, meubilair, enz.

Technische specificaties Mirox new generation:

Lichtreflectie minstens 92 %. Al deze spiegels overtreffen alle huidige en toekomstige kwaliteitsnormen inzake randcorrosie en vlekken na cass tests, tests met neutrale zoutspray en vochtigheidstests (ISO 3768, ISO 3770, DIN 50017, DIN 50021, DIN 1238, Draft European standard). Mirox New Generation Ecological spiegels worden vervaardigd in Glaverbel’s fabriek in Zeebrugge (Belgi??), ’s werelds grootste spiegelfabrikant. Deze eenheid, die werd gebouwd in 1977, heeft al meer dan 120 miljoen vierkante meter aan spiegels geproduceerd en verzonden naar meer dan 100 landen op alle continenten. In 1993 werd bij Glaverbel’s dochteronderneming voor Midden-Europa, Glavunion in de Tsjechische Republiek, een verzilveringslijn gebouwd (net zo een als in Zeebrugge). Inmiddels bereikt Glaverbel’s jaarlijkse spiegelproductie al meer dan 13 miljoen m2.