Privalite

Kijk voor uitgebreide info op www.sggprivalite.com. Door een raam kunt u kijken, maar kunt u tevens bekeken worden. En soms wenst men indiscrete blikken te vermijden. SGG PRIVA-LITE, de intelligente beglazing, geeft u met een druk op de knop de privacy die u wenst. Dankzij de revolutionaire technologie van SGG PRIVA-LITE kunnen uw ramen eens doorzichtig, eens ondoorzichtig zijn en dus de inkijk beperken. Zoals u het wilt! Klik op de foto voor hetzelfde beeld in ondoorzichtige toestand (ON). Prijsschatting voor SGG PRIVALITE ongeveer 2500,- tot 3000,- Euro/m2, geleverd en geplaatst.

SGG PRIVA-LITE betekent doorzicht op bevel en privacy wanneer u het wenst. Het is net zo eenvoudig als het licht aandoen! Hoge lichttransmissie in ondoorzichtige stand: 77% met de 55,2 extrawit beglazing. Veiligheidsbeglazing getest volgens Norm EN 356 P4A in samenstelling 55.2. Zeer goede akoestische isolatie:Rrose = 36 dB (A) NF norm, Rroute = 34 dB (A), NF norm Rw = 36 dB norm ISO 717 in samenstelling 55.2. Laag elektriciteitsverbruik:ca. 5 W/m2. Gordijnen en zonneschermen zijn voortaan overbodig. Eenvoudig onderhoud net als gewoon glas. Uitstekend als projectiescherm. Materialen getest volgens EG en UL normen. Perfecte oplossing voor het beschermen van waardevolle voorwerpen die slechts voor een selecte groep klanten bestemd zijn. Kan gebogen, gezeefdrukt of gezandstraald worden.

Privalite is te gebruiken voor:

Als SGG PRIVA-LITE niet onder spanning staat (transformatoren worden geleverd), dan staan vloeibare kristallen in de LC-film niet uitgelijnd. Door hun ongeordende ligging wordt het licht in alle richtingen verspreid. Op dat ogenblik is SGG PRIVA-LITE lichtdoorlatend en zorgt het voor de gewenste privacy. Zodra er elektriciteit komt te staan op de twee geleidende coatings aangebracht op de film, gaan de kristallen zich oriënteren en uitlijnen. SGG PRIVA-LITE lijkt dan op een gewone doorzichtige beglazing. De overgang van ondoorzichtig naar doorzichtig glas gebeurt vrijwel direct en kan zo vaak herhaald worden als men wenst.

Technische specificaties Privalite:

Beschikbare diktes: 11mm, 12mm en 14mm. Dikkere samenstellingen zijn tevens beschikbaar. Glastype: float glas. Beschikbare kleuren: neutraal, brons, grijs en groen. Dit zijn de kleuren van de glasplaten waaruit de gelaagde beglazing is opgebouwd. De kleur van de LC-film is onveranderlijk. Minimum afmetingen: 305mm x 405mm. Maximum afmetingen: 1000mm x 2800mm.