Stratobel Color

Gelaagd veiligheidsglas bestaande uit twee of meer bladen Planibel floatglas die bij hoge temperatuur en druk worden samengehouden aan de hand van een of meer transparante of doorschijnende gekleurde plastic tussenlagen van polyvinylbutyral (PVB).

Dikte PVB-tussenlaag: 0,38 mm. tot 1,52 mm. De verschillende kleuren worden verkregen door de combinatie (superpositie) van maximaal vier van de 0,38 mm lagen die verkrijgbaar zijn in 8 basiskleuren: rood, geel, blauw en zwart, elk in lichte en donkere varianten. Een 9de basiskleur -mat- is ook verkrijgbaar.

Zeer uitgebreid kleurengamma: meer dan 600 verschillende kleuren die op maat kunnen worden gemaakt.Onge??venaarde licht- en kleureffecten. Bescherming tegen risico’s op persoonlijke verwondingen: indien het per ongeluk of bij een aanval breekt, blijft het glas, op zijn plaats, aan de PVB-tussenlagen kleven. Verdere voordelen afhankelijk van samenstelling en dikte : Voorkomt dat mensen en voorwerpen door het glas vallen (veiligheid). Biedt effici??nte bescherming tegen vandalisme en inbraakpogingen (beveiliging). Beschermt tegen teveel zonlicht, verblinding en te grote zonnewarmte. Beschermt tegen UV-stralen (en beperkt zo het valer worden van kleuren binnenshuis). Verbetert de geluidsisolatie van het glas.Krasbestendig, eenvoudig te reinigen. Verkrijgbaar in grote afmetingen (2440 x 3210 mm). Verkrijgbaar in thermisch versterkte of geharde versie voor een betere bestendigheid tegen thermische en mechanische schokken (2400 x 2250 mm).

Stratobel Color is te gebruiken voor:

Alle particuliere en openbare gebouwen, gebruik binnens- en buitenshuis.Glazen deuren en scheidingswanden, leuningen, traptreden, glazen vloeren, planken, balustrades, balkons, meubilair, atriums, dak- en broeikasbeglazingen, gevels, enz.

Technische specificaties Stratobel Color:

Lichtdoorlaat, zontoetredingsfactor, enz. variëren naargelang van de kleur. Gelieve ons te raadplegen voor verdere informatie over deze gegevens en, voor gebruik buitenshuis, over het risico van thermische schokken.