Dakbeglazing zonwerend

Recent heeft Hermans de dakbeglazing van de serre van een Amsterdamse touroperator aan de Prinsengracht vervangen voor SGG COOL-LITE XTREME 60/28. Dit is een zonnewarmtewerende beglazing voorzien van een uiterst doeltreffende coating. Deze wordt aangebracht door middel van een kathodisch sputterprocédé onder vacuüm op blank SGG PLANICLEAR.

SGG COOL-LITE XTREME 60/28 II is een «te harden » beglazing uit het nieuwe assortiment zonwerende beglazingen van onze vaste leverancier SAINT-GOBAIN GLASS Netherlands 

Voordelen en eigenschappen SGG COOL-LITE XTREME 60/28

• Uitzonderlijk helder; de lichttoetreding van SGG COOL- LITE XTREME 60/28 is zeer hoog (60 %) Zij zorgt voor natuurlijk en helder licht in de leef- en werkomgeving.

• Uitzonderlijke zonnewarmtewering; de uitstekende zonnefactor g (28 %) van SGG COOL-LITE XTREME 60/28 weerkaatst de zonnewarmte.
– vermindering van kosten voor klimaatregeling;
– aangenaam binnenklimaat;
– verhoogd thermisch comfort met behaaglijke temperaturen in de zomer.

• Uitzonderlijk effectief; SGG COOL-LITE XTREME 60/28 is één van de meest effectieve opties voor zonnewarmtewering en verbeterde thermische isolatie. De Ug = 1,0W/(m2.K) coëfficiënt, is de beste isolatiewaarde in dubbele beglazing en minimaliseert optimaal de warmteverliezen.

• Uitzonderlijk estethisch; de gematigde externe reflectie zorgt voor een neutraal aanzicht. Mechanische zonwering aan de gevel die het architecturaal aanzien van het gebouw kan bepalen, kan worden voorkomen. SGG COOL-LITE XTREME 60/28 is daarom zeker geschikt voor renovatie van gebouwen.

Bronvermelding: http://nl.saint-gobain-glass.com/product/2323/sgg-cool-lite%C2%AE-xtreme-6028