De Hermans Groep

Hermans Helder in Glas Service werkt nauw samen met haar zusterbedrijven; Mansher Materieelverhuur en Hermans Asbest. Alles in één hand: De Hermans Groep

Mansher Materieelverhuur
Over het hijsen van materialen moet je helder zijn, tenminste als je weet waar je over praat. Bij Hermans Materieelverhuur weten we dat en bovenal hebben we alle hulpmiddelen in huis om voor woningbouwverenigingen, verzekeraars, en gemeenten de zorg van hijswerkzaamheden en het plaatsen van glas veilig uit handen te nemen.

Want waar hebben we het nu eigenlijk over?
De meeste ongelukken in de bouw gebeuren bij het werken op hoogte. Hoe gevaarlijk dan ook nog eens het hijsen en op hoogte werken met glas kan zijn, hoeft dan ook geen toelichting. Voor het veilig werken met hoogwerkers en het veilig werken op hoogte zijn niet voor niets speciale normen en regels opgesteld en cursussen ingericht. Hermans Materieelverhuur wordt juist op die locaties ingezet waar expertise over veilig werken het verschil maakt. Daartoe zijn onze medewerkers geschoold en gecertificeerd en beschikken we over goedgekeurd, modern materieel, waaronder een mobiele kraan. Die is speciaal ingericht voor het hijsen en plaatsen van glas maar kan ook voor vele andere doeleinden worden ingezet. Maar onze kraan is voor veel meer in te zetten. Het hijsen van een dakkapel. Het naar binnen brengen van laminaat. Het schoonmaken van een dakgoot vol bladeren. Verhuizen. Maar ook voor schilderwerkzaamheden of reiniging. De laadbak beschikt over elektriciteit, dus er is veel mogelijk.

Hermans Asbest
Het saneren van asbest is voor Hermans voortgekomen uit de renovatie van glasprojecten van voor 1994. In dergelijke projecten is de kans groot dat er als weekmaker asbest is gebruikt in de toegepaste stopverf en butyleenkit. Inspelend op de grote vraag uit de markt heeft Hermans een in asbestsanering gespecialiseerd bedrijf opgericht dat sinds 2015 over het SC-530 Certificaat voor algehele asbestsanering beschikt. Onze aanpak is zo doelgericht en ons vermogen met een opdrachtgever mee te denken zo groot dat we onze naam in korte tijd hebben weten te vestigen. Opdrachtgevers zijn bijvoorbeeld Volker Wessels Bouw Schiphol en Woningbouwvereniging Hubema.

Het draait bij ons echter niet om wát we doen, maar voor wíe. Het draait om u. De klant is bij ons nog ouderwets koning. En dat bereiken we door ervaring en vakmanschap te koppelen aan kennis en innovatiedrang. We willen álles weten van ons werk, álles kunnen doen, zodat we ook álles kunnen waarmaken. Stipt en precies volgens afspraak. Kwaliteit. Altijd.