Diensten & service

Alle diensten en services van Glas van Hermans op een rijtje….

24/7 Service

Ieder dag van de week, 24 uur per dag, staan onze mensen klaar voor onze klanten. Ook in geval van calamiteiten die ’s avonds of ’s nachts plaatsvinden. We hebben een permanent bemande telefoondienst.


Asbestverwijdering

Onze monteurs zijn gecertificeerd om asbesthoudende kitten te verwijderen. We werken conform de daarvoor geldende strenge werkmethodiek. Daarmee worden onze klanten vrijgesteld van risico’s.
Lees verder>


Glaszetten, glasherstel en naschilderen

Dankzij ons uitgebreide wagenpark hebben we een grote dekking als het om regulier glaszetten en glasherstel gaat. Onze volledig geoutilleerde wagens zijn standaard uitgerust met modern materieel om direct te herstellen vanaf de auto. Dit geldt ook voor gelaagd glas. Als aanvullende service kunnen onze monteurs zorg dragen voor het naschilderen van glaslatten.


Integrated Management Service

Integrated Management Services is de basisgedachte van waaruit we onze dienstverlening aan u vormgeven. We kennen de doelen van uw organisatie en begrijpen de wensen die daaruit voortvloeien. Daar passen wij onze diensten op aan, en zorgen er zo voor dat we een verlengstuk van uw organisatie worden.

U heeft daarmee feitelijk een expertisecentrum toegevoegd aan uw organisatie waarop u altijd kunt terugvallen. Met Integrated Management Services krijgt deze gedachte een heel praktische structuur.


Onderhoud

Het dagelijks onderhoud voor kleine en grote projecten kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Of het nu openbare ruimten of grote woningcomplexen betreft: we regelen het.


Preventie

Brandpreventie en inbraakpreventie: hot topics waar particulieren, maar juist ook bedrijven en overheidsinstellingen mee te maken hebben. Daar hebben we ervaring in en oplossingen voor.


Renovatie / restauratie

Grootschalige renovatieprojecten: daar hebben we mensen en middelen voor. Maar ook voor restauraties hebben we de kennis. Kerken, monumentale panden; ook daar komt onze gerichte kennis van pas.


Speciale projecten

In huizen en gebouwen realiseren we speciale interieurs met veel glas. Aan de gevelzijde is glas beeldbepalend. We adviseren op alle niveaus, vaak samen met architecten.


Totaal-service

Alles wat met glas te maken heeft – dat weten we, leveren en plaatsen we. Omringd met kennis en voorzien van het juiste advies kunnen we u ontzorgen met onze totaal-service.