Asbestverwijdering

Asbestverwijdering in beglazingskit
Onze monteurs zijn gecertificeerd om asbesthoudende kitten te verwijderen. We werken conform de daarvoor geldende strenge werkmethodiek. Daarmee worden onze klanten vrijgesteld van risico’s.

Huizen van voor 1993 hebben mogelijk asbest inde  beglazingskit. Gaat u oude ruiten vervangen, dan moet u oppassen voor asbest. Sinds 1993 is het gebruik in Nederland verboden en sinds 2005 is het (her)gebruik van asbest ook op Europees niveau geheel verboden.

Herkennen asbest in beglazingskit
Asbest in beglazingskitten is moeilijk te herkennen. Er is vaak overheen geschilderd, waardoor de asbesthoudende kit in de beglazing nog moeilijker te herkennen is.  Hermans Glas heeft als zusterbedijf Hermans Asbest BV, veel ervaring met het plaatsen en verwijderen van ruiten en de daarbij behorende beglazingskit.

Specialist in glas én asbest
Omdat Hermans Asbest BV de ervaring en de juiste certificaten heeft op het gebied van asbestverwijdering en beglazingskitten helpen we u graag met het hele traject van opname tot inventarisatie, verwijderen en het plaatsen van een nieuwe ruit. Dit zorgt ervoor dat we het sneller, effectiever en goedkoper kunnen uitvoeren, bovendien zit u maar één keer in de rommel.

Meer informatie omtrent Hermans Asbestverwijdering? Kijk op de website van Hermans Asbest BV of neem contact op. Tel 020-44 88000

Hermans Asbestverwijdering