Bedrijven in alle sectoren

Bedrijven in alle sectoren kunnen glas toepassen, als bouwmateriaal of voor andere toepassingen. Glas als bouwmateriaal kan veel verschillende functies hebben: licht doorlaten, vrij zicht bieden, afschermen, isoleren, versterken, vorm geven. Het kan vele vormen en sterktes krijgen.

Glas kent ook vele toepassingen voor interieur, puur functioneel of decoratief. Universeel is de toepassing als venster: een wand-element met lichtdoorlating. Veelvuldig is glas gebruikt voor sociaal acceptabele beveiliging: een fysieke afscherming met behoud van persoonlijk contact in de vorm van zicht en spraak.

Uitstraling

Glas geeft vrijwel ieder gebouw de uitstraling die men nastreeft. Een brutale wand van spiegelglas of een vriendelijk ogende open gevel. Dit gladde materiaal is buitengewoon goed bestand tegen weersinvloeden en het onderhoud bestaat slechts uit schoonhouden.

Ontzorgen

Een bijzonder voordeel van glas is dat het in vrijwel iedere vorm en sterkte kan worden geleverd. Een glaswand kan zonwerend en warmteregulerend worden uitgevoerd. Juist omdat glas zo enorm veel wordt toegepast, is het in geval van verbouw of schade altijd te vervangen.
Hermans is van alle glasmarkten thuis. Wij adviseren, wij leveren, wij plaatsen en wij repareren. Wij vatten dat samen met: ontzorgen.