Ketens in retail, horeca en transport

Ketens van ondernemingen profiteren bij uitstek van de combinatie van centrale regelkracht en decentrale uitvoering. Daar kan Hermans goed mee overweg. Wij kunnen op centraal niveau afspraken maken over diensten en prijzen, en onze service vervolgens toespitsen op lokale toepassing door het hele land.

Prijs, kwaliteit en snelheid

Het voordeel van zulke centrale afspraken zit hem in prijs en kwaliteit, waarbij een belangrijk aspect van kwaliteit de snelheid is waarmee wij kunnen werken. Een winkelketen bijvoorbeeld kan het beheer van zijn etalageruiten en ander glas aan ons toevertrouwen. Bij breuk kunnen wij razendsnel handelen, omdat soorten en maten bekend zijn en wij eventueel specifiek glas toch op voorraad kunnen houden.

Magneet voor consumenten

Als partner kan Hermans bepaald méér doen dan breuk herstellen. Wij treden op verzoek ook op als adviseur bij de inrichting van locaties en kunnen de vele mogelijkheden van glas daarbij benoemen. In combinatie met moderne verlichtingstechnieken kunnen met glas presentaties vorm krijgen die op consumenten zullen uitwerken als een magneet.