Leisure locaties

In de hospitality branche is glas een bijna vanzelfsprekend verschijnsel. Of het nu gaat om een hotel, restaurant, theater, bioscoop, vakantiepark, sport- of wellnesscentrum, mensen zijn hier in hun vrije tijd en uit vrije wil. Glas is perfect materiaal, dat zorgt voor stevigheid en veiligheid, maar het komt tegelijk vriendelijk en open over.

In veel vrijetijdscentra, en zeker bij sportfaciliteiten, moet glas tegen meer dan een stootje kunnen. Het kan gehard zijn, extra gehard of zelfs onbreekbaar. Breekt u zich het hoofd niet over de vraag wat er kan of moet – laat Hermans uw gids in glasland zijn.

Wel licht, geen zicht

Lichtdoorlatendheid is in grote delen van vrijwel ieder vrijetijdscentrum van eminent belang. In al die gevallen is glas een vanzelfsprekend materiaal. Maar ook waar juist visuele afscherming gewenst is, kan glas uitkomst bieden. Ideaal is de mogelijkheid om met gekleurd of mat glas die beide te combineren: wel licht, maar geen zicht.

Hermans levert glas voor veel specifieke functies, en zorgt tevens voor de juiste inpassing: hang- en sluitwerk, kozijnen, sponningen. Weet u zo gauw niet wat glas voor uw bedrijf kan betekenen, dan brengen wij u graag op ideeën.