Verzekeringsmaatschappijen

Bij het vervangen van gebroken glas is altijd snelheid geboden, maar de prijs telt ook mee. Hermans staat permanent klaar, 24 x 7 uur, om in noodgevallen voor een snelle afdichting te zorgen. Een verzekeraar kan zijn klanten wijzen op deze service; ook met die tip kan een klant in nood geholpen zijn.

Producten en diensten

Hermans is een steun en toeverlaat in nood, als het gaat om glas. Met twee sterke troeven: producten en diensten. Wij hebben altijd alle soorten glas op voorraad om een noodreparatie snel uit te voeren. Bovendien nemen wij 24 x 7 uur de telefoon op en staan er snel reparateurs klaar om de klus te klaren.

Ook als er geen acute nood aan de man is, staat Hermans klaar om glas met breuken te vervangen. Wij kennen alle ins en out van enkel en dubbel glas, van houten, kunststof of aluminium kozijnen, van standaard en afwijkende maten, van smalle straten en ongeduldige klanten.

Betrouwbare partner

Voor een verzekeringsmaatschappij is Hermans een betrouwbare partner om snel complete zaken mee te doen. Natuurlijk ook voor de levering van grote volumes glas bij nieuwbouw of renovatieprojecten.