VvE’s

Een Vereniging van Eigenaren kan voor zijn leden veel méér zijn dan louter een administratieve tussenpersoon. Hermans kan de functie van een VvE helpen versterken door de zorg voor het glas op zich te nemen. Die zorg loopt uiteen van het fungeren als vraagbaak tot het optreden als reparateur in nood, die 24 uur per dag klaarstaat om ruitbreuk te herstellen.

Partner in beheer

Een interessante optie voor een VvE is om Hermans te kiezen als partner in beheer. Wij kunnen planmatig zorgen voor renovatie van de glasbestanden van een complex van woningen. Of in overleg de vervanging regelen van enkelglas naar dubbelglas, of eenvoudig dubbelglas naar glas met extra hoge isolerende waarde.

Een voordeel van zo’n partnerschap is uiteraard de prijs. Maar ook snelheid en kwaliteit zijn hiermee gediend. Als wij vooraf weten welke typen glas er in een complex van woningen zijn toegepast, kunnen wij altijd precies de juiste soorten en maten op voorraad hebben. Bovendien weten wij dan exact welke afwerkingen nodig of gewenst zijn. Dat betekent voordeel voor iedereen.