Woningcorporaties

Woningbouwcorporaties en -stichtingen hebben vaak te maken met uitdagingen op het gebied van glas. Hermans heeft voor woningbouwcorporaties en -stichtingen toegesneden diensten. De nadruk daarbij ligt op ‘ontzorgen’.

We begrijpen dat er zaken zijn die direct en met spoed moeten worden opgelost. Dat doen we, en daar kunt u op vertrouwen. En er zijn ook projecten die moeten worden begeleid, waarbij u wilt stoelen op een hoog kennisniveau van uw glaspartner.

Download hier onze brochure (PDF)

Adequaat afhandelen van wat direct nodig is en het geven van kostenbesparende en duurzame adviezen voor de lange termijn

Dat kennisniveau biedt Hermans u. Juist ook grote nieuwbouw- en renovatieprojecten zijn bij Hermans in vertrouwde handen. Vanuit de gedachte dat wij klanten daadwerkelijk helpen, komen we zelf met de juiste oplossingen. Bijvoorbeeld als het gaat over kostenbesparende en duurzame adviezen. We weten daadwerkelijk de innovaties in de markt en weten ook, vanuit onze ruime staat van dienst, hoe dat past bij een woningbouwcorporatie of -stichting. Daarmee worden we het verlengstuk van uw organisatie waar u, met een gerust hart, uw werk aan toe kunt vertrouwen.

De kracht van het bieden van alle diensten, specifiek gericht op uw sector

Hermans biedt u toegesneden diensten en producten die u als woningbouwbedrijf tegen komt, specifiek en uitsluitend gericht op glas. Expertise over kostenreductie, de nieuwste ontwikkelingen en regelgeving. En alle soorten glas, snel leverbaar, geplaatst door ervaren vakmensen.

Capaciteit om aan iedere vraag te voldoen

Renovatieprojecten en nieuwbouwprojecten: we hebben er de mensen voor. Maar ook voor calamiteiten of snelle afhandeling van schades die tegelijk zijn ontstaan, bieden we u de oplossing die u nodig hebt.

Communicatie is de sleutel voor tevreden huurders en gebruikers

Ergernis ontstaat vaak door miscommunicatie. Hermans werkt met duidelijke protocollen om miscommunicatie tot een miniem niveau te verkleinen. Dit zorgt ervoor dat u tevreden huurders houdt.

Met onze jarenlange ervaring kunnen we snel inspelen op uw wensen

We kennen uw sector. Daarmee haalt u met Hermans een bedrijf in huis dat u snel begrijpt. Hierdoor kunnen we direct inspelen op uw wensen en zorgen voor een langdurige en constructieve samenwerking.

Verbeteringstrajecten om uw kosten te reduceren: van advies tot realisatie

Hermans werkt vanuit de gedachte, dat de reductie van kosten een centraal punt is. We leveren ideeën aan om kosten voor u te besparen en voeren deze voor u uit.

Verbetering van de energieprestatie verhoogt de waardering van huurwoningen

Glas heeft een belangrijke invloed op de energieprestatie van een huurwoning. We kunnen u ondersteunen in het verhogen van het puntenaantal van uw huurwoningen middels energiebesparende maatregelen en aanpassingen.

Fulfillment vanaf de eerste melding tot het afhandelen met de verzekeringsmaatschappij

Schades handelen wij voor u af op de manier die het beste bij u past. Meldingen kunnen desgewenst tot aan de verzekeringsmaatschappij worden doorgevoerd.

Normering en certificering en het KWH-huurlabel

We werken conform alle noodzakelijke normeringen: van NEN 3569 tot NPR 3577. En uitsluitend met goed opgeleide en gecertificeerde medewerkers. Het KWH-huurlabel
is gëintegreerd onderdeel van onze Intergrated Management Services.

Het vertalen van uw kernkwaliteiten in onze werkwijze

Als woningbouwcorporatie of -stichting heeft u een specifieke geborgde werkwijze. Daarbij horen ook uw kernkwaliteiten, waarmee u zich onderscheidt. Deze visie zullen wij ook uitdragen waar nodig, als we met uw huurders in contact zijn.

Alle soorten glas leverbaar: van floatglas tot energiebesparend dubbel- en driedubbel glas

We bieden u alle soorten glas. Voor ‘het dagelijkse werk’, maar ook voor speciale toepassingen. Bijvoorbeeld voor preventiedoeleinden en breukreductie. Maar ook speciaalglas en projectglas hoort bij ons vaste assortiment. Vanzelfsprekend hebben we ook een uitgebreid assortiment energiebesparende glassoorten voor u: H++ en driedubbel isolatieglas.