Waarom Hermans?

Vakmanschap

Normering en certificering: kwaliteitswaarborg waar u op kunt rekenen

certificatenWe werken conform alle noodzakelijke normeringen: van NEN 3569 tot NPR 3577. Uiteraard is Hermans aangesloten bij de Glas Branche Organisatie. De Glas Branche Organisatie (GBO) is de werkgeversvereniging voor werkgevers die actief zijn in de vlakglasbranche. GBO is de belangenbehartiger voor bedrijven die zich bezighouden met het produceren, verhandelen, bewerken en plaatsen van vlakglas. Met het vakcertificaat van de Glas Branche Organisatie heeft u de garantie dat uitsluitend met vakbekwame en opgeleide medewerkers wordt gewerkt. Dat betekent dat niet alleen kwaliteit en efficiency gewaarborgd zijn, maar ook dat er verantwoord en veilig wordt gewerkt.

Innovatief

Innovatie en de kennis van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied

Hermans biedt eigen opleidingstrajecten voor medewerkers. Daarin worden innovatieve toepassingen uitgebreid toegelicht. Maar ook onze leveranciers bieden de innovatie die wij nodig hebben voor onze klant. Onze Europese glasleveranciers hebben Research & Development-centra in Frankrijk, Duitsland en Scandinavië. In deze R&D-centra ligt het accent op de ontwikkeling van nieuwe producten, systemen en productietechnieken. Door de intensieve samenwerking met deze partners kunnen we innovaties snel aan onze klanten aanbieden en zo ook snel inspelen op de vraag vanuit de markt.

Compleet

Totaalservice: van vlakglas tot Integrated Management Services

U kunt bij ons terecht voor het alom bekende vlakglas tot aan de totale ontzorging via Integrated Management Services. Daarin zijn we – uiteraard – flexibel. Het spreekwoordelijke principe van klant is koning ervaren onze klanten iedere dag. We staan altijd klaar, wanneer en waar u wilt. En vooral ook: waarmee u wilt. Want we bieden u totaal-service op het gebied van glas.

Ervaring en kennis

Competentie zit in de juiste opstelling, de juiste opleiding en de juiste ervaring

Bij Hermans mag en kunt u rekenen op competente vakmensen. Wij werken met glasspecialisten die al vele jaren hun vak uitstekend beheersen. Op de werkvloer en op managementniveau. We borgen deze kwaliteit in ons beleid, dat gericht is op opleidingen en het vergroten van kennis. Onze mensen willen ook graag alles weten op gebied van glas. Want vanuit de directie sturen op kennisvergroting is één ding, beter is het als het vanuit de mensen zelf komt.

Stipt

De kracht van stipt op tijd, fundamenteel van belang

‘Gelukkig, jullie zijn er’, dat horen onze mensen vaak. Ons vak is service verlenen, vaak vanuit de naam van onze klanten. Dan moet je altijd perfectie nastreven. In service, in vakmanschap, in communicatie naar de eindklant. Dat begrijpen we als geen ander. Dat ‘Gelukkig, jullie zijn er’, is het eerste begin van de oplossing voor de eindklant van onze klant. Dan moet je stipt op tijd zijn. En altijd je afspraken nakomen. En dat doen we. Dat ligt aan het fundament van ons bedrijf.

Samenwerken

We werken vanuit een partnership; dan gaat het vaak vanzelf

Onze klanten kennen onze mensen. En wij kennen onze klanten. Dat komt omdat we zoveel als mogelijk werken met vaste servicemedewerkers voor onze klanten. Op kantoor en bij de uitvoering. Dan is een half woord vaak genoeg. Maar daar laten we het natuurlijk nooit op aan komen. Want onze back-up is ons geautomatiseerde systeem. Het is immers altijd beter om zeker te weten. Dat versterkt de relatie met onze klanten.

Alle producten en diensten

Alle producten en diensten, nadrukkelijk toegesneden op de totaalservice rond glas

Hermans levert losse producten en diensten.Natuurlijk. Want een glazen trap, de volledige glasrenovatie van een villa of het leveren van, bijvoorbeeld, glazen scheidingswanden voor een badkamer: dat hoort bij ons bedrijf. Hermans biedt echter nadrukkelijk een totaal-service.

Van glaszetten tot renovatie en restauratie, en van 24-uurs service tot verwijdering van asbesthoudende kit. En nog veel meer, want glas is veelomvattend. Vanuit deze totaalservice kunnen we sturen op oplossingen. We noemen dat Integrated Management Services. Vanuit die filosofie bedienen we alle segmenten in de markt.