Wand dubbel glas

Geplaatst:

Pilkington Profilit™ Wand dubbel glas bij de Crew bagage Skyport op Schiphol

Omschrijving:

In het Bemanningencentrum (BMC) zal voor crew met betrekking tot bagageafhandeling op de begane grond worden overgegaan van een handmatig naar  en geautomatiseerd proces. Tevens worden huidige security risico’s vermeden door de fysieke scheiding van het vertrek en aankomst (reclaim)proces.

De huidige locatie van het BMC Crewbagage betreft drie bouwdelen, waar crew-leden hun koffers afgeven voor de vlucht en weer ophalen bij aankomst.

BMC

Op de begane grond van het bemanningencentrum (BMC) komt aankomende crew via de crewcorridor aan. Vertrekkende crew meldt zich eveneens in het  BMC aan om op begane grond koffers af te geven voor de vlucht. Voordat men bij de huidige koffer afgifte en reclaimlocatie kan komen, loopt men langs security en douane controle.

Reclaim airside

In het reclaim en koffer afgifte (airside) gebied houdt het BMC fysiek op door middel van een hoogteverschil van 87,5cm, wat overbrugt wordt door een trap  en hellingbaan naar beneden vanaf het BMC.

Koffers worden door crew handmatig bij vertrek afgegeven (op de bagagekar geplaatst) en bij aankomst handmatig opgehaald in het reclaimgebied.

Koffers van met name aankomende EUR-vluchten die niet direct worden meegenomen, worden van de bagagekar gehaald en op een aangewezen locatie  opgeslagen om later op de dag opgehaald te worden.

Er is een directe verbinding met airside door de bagagekarren die door dit reclaim gebied aan- en afrijden.